پریسا تبریز

زندگینامه پریسا تبریز شاهزاده گوگل

زندگینامه پریسا تبریز

زندگینامه پریسا تبریز دختر فوق العاده با استعداد و مبارزه طلب ایرانی که به او لقب شاهزاده ی گوگل را داده اند مطلبی است که میخواهیم امروز در گروه مدیر ذهن به آن بپردازیم.

 

در این بخش از زندگینامه افراد موفق که با تلاش به موفقیت های روز افزونی رسیده اند امروز نوبت به پریسا تبریز یکی از نوابغ ایرانی و جزو متخصصین عالی گوگل است که در قسمت امنیت کار میکند. او دوران کودکی خود را در محله های شلوغ شیکاگو سپری کرد. او با نبوغ و استعداد خود در ریاضیات به دانشگاه ایلینویز رفت و در آنجا درس خواند. بعد از مدتی به کامپیوتر علاقمند شد و در آن رشته هم تحصیل نمود. او در کودکی همیشه با برادران خود بازی میکرده و همین باعث ایجاد و شکل گیری روحیه ای مبارزه طلب و شجاع او شد.

او یک هکر کلاه سفید است. به این معنی که او تلاش میکند با هک کردن سرویس ها و سیستم های مربوط به گوگل ایرادات و باگ ها را متوجه شود و به رفع آنها بپردازد. به این ترتیب او میتواند به همراه همکارانش به رفع مشکلات امنیتی گوگل پرداخته و راه را بر هکرهای کلاه سیاهی که قصد آسیب رسانی و سوء استفاده از اطلاعات دیگران را دارد ببندد.

پریسا تبریز سرپرست تیم سی نفره از متخصصان گوگل

پریسا تبریز نابغه ریاضیات و کامپیوتر، جزء معدود زنانی است که در حوزه مربوط به فناوری اطلاعات مشغول به کار هستند و سرپرست یک تیم سی نفره از متخصصان حرفه ای امنیت است که در گوگل مشغول به کار هستند.

در این روزها زنان زیادی نیستند که در حوزه فناوری اطلاعات و امنیت کار میکنند اما او امید آن را دارد که زنان نیز بتوانند در دنیای دیجیتال با مردان برابری کنند و در این راه سربلند و موفق باشند.

شغل امنیت در گوگل شغل حساسی است و نیازمند افراد باهوش و با استعدادی است. یکی از سوالاتی که او برای استخدام افرادی که میخواهند در بخش امنیت گوگل استخدام شوند میپرسد این است که چطور میتوانند بدون دستگاههای دیجیتال یک دستگاه شکلات فروشی را هک کنند.

برای افزایش امنیت گوگل یک فراخوانی با جایزه سی هزار دلاری برگزار شد و در این مسابقه هفتصد خطای گوگل کروم پیدا شد. با هزینه و سرمایه گذاری زیاد تلاش کردند تا این خطاها و ایرادات را رفع کنند.

پریسا تبریز با وجود گران تمام شدن این مسابقه اما اعتقاد دارد که این هزینه کاملا منطقی بود. چرا که این خیلی خوب است که ما دشمنانمان را در کنارمان نگه داریم تا برای پیشرفت به ما کمک کنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ارسال کنید

مایل به شرکت در بحث هستید؟
در صورت تمایل مشارکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *